Elérhetőségek

9400 Sopron, Mikoviny u. 17.Tervezés

Építészeti tervezéseink nagy részét lakó és középületek, kereskedelmi, ipari, mezőgazdasági épületek tervezése adja, de foglalkozunk típustervek elkészítésével is. Kifejezetten örömmel vesszük a műemlék jellegű épületek áttervezésére, helyreállítására vonatkozó feladatokat, megbízásokat!

Irodánk több évtizede nyújt építészmérnöki szolgáltatást,  több száz megvalósult épülettel büszkélkedünk. Tervezőgárdánk  korszerű számítógépes eszközök használatával képes gyorsan és precízen tervbe foglalni az építtető elképzeléseit, innovatív kollégáink számos területen rendelkeznek tapasztalattal és minden tekintetben ügyfeleink maximális elégedettségére törekszenek. Szakembereink a tervezés során az építési előírásokon túl messzemenően figyelembe veszik az energiatakarékos és esztétikus tér-kialakítást. Legyen szó új ház építéséről, a régi bővítéséről vagy átépítéséről, a tetőtér beépítésről vagy iroda, műhely, bolt kialakításáról, mi bármilyen igényét kielégítjük. Az évek során személyes kapcsolatokat alakítottunk ki mind az építésügyi hatóságok, mind a különféle közműszolgáltatók munkatársaival. Ezekre a kapcsolatokra támaszkodva biztosítani tudjuk az engedélyezési eljárások gyors és sikeres lefolytatását.

Szolgáltatásaink között szerepel még az Építészeti Szaktanácsadás és a Műszaki Ellenőrzés is. Építési problémák, építési hibák, épületkárosodások esetén vállaljuk Szakvélemény - hő- és páratechnikai szakvélemény -  elkészítését is. Kedvező árainkkal és optimális határidő vállalásával is megrendelőink megbecsülését próbáljuk kivívni.

Szolgáltatásainkat garanciával végezzük, tervezői szerződéseink megadják a megfelelő biztosítékot a munka sikeres és zökkenőmentes elvégzéséhez.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Tervezés

Vissza az előző oldalra!
9400 Sopron, Mikoviny u. 17. - Magyar9400 Sopron, Mikoviny u. 17. - Német